Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mărturii cutremurătoare ale românilor din Londra: "Nu-mi revin! Încă tremur!"

Adriana Hrișcu, o româncă care a fost martoră la atacul terorist din Londra, ce a avut loc pe Podul Westminster, a mărturisit, la Realitatea TV, că nu-și revine din șoc. Aceasta a povestit momentele de groază prin care a trecut. Totodată, Brad Strinu, turist în capitala Marii Britanii, a relatat cum a a petrecut câteva ore în subsolul complexului Sea Life London Aquarium, aflat în imediata apropiere a Podului Westminste.

Mărturii cutremurătoare ale românilor din Londra:
Comentează 0

Femeia a povestit că pe Podul Westminster s-a instituit panica după ce un autoturism a intrat în zona rezervată pietonilor. Potrivit româncei, oamenii au crezut, inițial, că este vorba despre un atac cu bombă.

"Eu lucrez chiar în stație la Westiminster. Ieșisem în pauză și totul s-a desfășurat în fața ochilor. Doar în filme am văzut așa ceva! Nu-mi revin, încă tremur! Oamenii țipau, se călcau în picioare, polițiștii țipau. Panică! Inițial s-a crezut că e atac cu bombă. Toți oamenii țipau ‘bomb attack!’", a spus Adriana Hrișcu.  

Româncă martoră la atac a relatat haosul din zona Podului Westminster, subliniind că autoritățile nu puteau face altceva decât să îi îndemne pe oameni să nu se panicheze. 

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite