Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mark Zuckerberg s-a îmbogățit cu 11 miliarde de dolari, după ce acțiunile Meta au înregistrat o creștere de peste 17%

Mark Zuckerberg are un plus de 11 miliarde de dolari în conturi, după ce acțiunile Meta au înregistrat o creștere de peste 17% zilele trecute. 

Mark Zuckerberg s-a îmbogățit cu 11 miliarde de dolari, după ce acțiunile Meta au înregistrat o creștere de peste 17%
Comentează 0

Acțiunile Meta, compania-mamă a Facebook și Instagram, au crescut cu peste 17% joi, făcându-le pe Zuckerberg mai bogat cu aproape 11 miliarde de dolari într-o singură zi. Acțiunile au crescut cu 19% pe 28 aprilie, sporind pentru scurt timp averea lui Zuckerberg cu 11,5 miliarde de dolari, scrie CNN.

Chiar dacă Meta a ratat previziunile privind veniturile de pe Wall Street pentru primul trimestru și a înregistrat cea mai lentă creștere a veniturilor din ultimii ani, investitorii au sărbătorit schimbarea în ceea ce privește numărul de utilizatori.

Scăderea acțiunilor Meta din februarie l-au făcut pe Zuckerberg să iasă din lista Bloomberg Bilionare Index cei mai bogați 10 oameni din lume.

Deși acțiunile Meta au crescut joi, averea lui Zuckerberg a pierdut 31 de miliarde de dolari într-o singură zi la începutul lunii februarie când acțiunile Facebook au scăzut cu până la 20%.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite