Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lumea-n care trăim: o femeie care „a încălcat intimitatea” amantei soțului a fost condamnată la închisoare și plata unor despăgubiri

O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la șase luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale în valoare de 600 de euro pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei, fotografiind-o în pat cu acesta, scrie comisarul.ro.

Lumea-n care trăim: o femeie care „a încălcat intimitatea” amantei soțului a fost condamnată la închisoare și plata unor despăgubiri
Comentează 0

Instanța l-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind, de asemenea, amanta lui.

Bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Timp de aproape un an, cei doi au reușit să-și ascundă aventura, însă, la un moment dat bărbatul a dus-o acasă pe amantă, iar soția a apărut pe neașteptate și i-a prins în pat.

Furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi și apoi i-a pozat. Mai mult, l-a obligat și pe soțul ei să-și pozeze amanta dezbrăcată. La final, soția a dat-o afară din casă pe amantă fără haine și a amenințat-o că dacă nu-i lasă soțul în pace va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul.

Intrați AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ. Sursa foto: rewiresecurity.co.uk

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite