Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ludovic Orban anunță când se deschide sezonul estival și se repornește turismul

Ludovic Orban a declarat sâmbătă că intenționează să permită deschiderea sezonului estival, însă cu anumite condiții. 

Ludovic Orban anunță când se deschide sezonul estival și se repornește turismul
Comentează 0

Premierul Ludovic Orban vrea să deschidă sezonul estival. Nu acum, ci după data de 1 iunie. Și nu oricum ci cu respectarea unor condiții. 

Întrebat de jurnaliști când va fi deschis sezonul estival, Ludovic Orban a declarat: „Probabil după 1 iunie vom reglementa acest sector. Dacă nu există o răspândire mare a virusului, intenția noastră este ca, în condiții stricte, să permitem deschiderea sezonului estival”.

Premierul a mai precizat că acum hotelurile se pot deschide, dar masa poate fi servită doar în regim de room service.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, în Vama Albiţa din judeţul Vaslui, la întâmpinarea echipei de medici şi asistenţi medicali români care a participat la o misiune în Republica Moldova, acordând sprijin în lupta împotriva epidemiei cu noul coronavirus.

Şeful Executivului a mulţumit cadrelor medicale pentru efortul depus şi riscurile asumate.

"Primiţi recunoştinţa noastră pentru curajul pe care l-aţi avut, pentru efortul pe care l-aţi depus, pentru riscurile la care v-aţi expus şi pentru faptul că aţi făcut un lucru extrem de bun pentru fraţii noştri de peste Prut. Vă mulţumim, vă suntem recunoscători şi sunt convins că vom fi alături să vă urăm succes şi în alte misiuni de felul acesta", a afirmat Orban.

La eveniment au mai participat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. 

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite