Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucian Bode: Prințul Paul al României a fost prins la Paris

Prințul Paul al României, dat în urmărire internațională, a fost prins la Paris, a anunțat, luni, ministrul de Interne Lucian Bode. Acesta are de ispășit o condamnare definitivă.

Lucian Bode: Prințul Paul al României a fost prins la Paris
Comentează 0

Urmare a activităţilor de cooperare internaţională între poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat în Paris Paul Filip al României. În continuare se desfăşoară activităţi procedurale în vederea predării acestuia către ţara noastră”, a precizat Bode, conform Agerpres.

Prințul Paul al României a fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un pașaport eliberat de autoritățile din UK, potrivit unor surse din poliție.

 Poliția Română

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră. Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

Prinţul Paul al României a fost condamnat definitiv în decembrie 2020, la trei ani şi patru luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de corupţie în dosarul fostei Ferme Regale Băneasa. De atunci, a dispărut fără urmă.

Soția, pentru că nu a mai putut achita ratele la bancă, a fost nevoită să părăsească forțat vila somptuoasă în care locuia cu fiul ei.

Citește continuarea pe stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite