Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Loviturile sub centură continuă la PSD Arad: Tripa anunță că Dorel Căprar a fost demis, iar BPJ dizolvat / UPDATE: În urmă cu două zile, Căprar îi acuza pe Fifor şi Tripa de şantaj şi ameninţare

Tabăra Ciolacu-Stănescu lovește fără milă în susținătorii lui Grindeanu și ai lui Dâncu. Dorel Căprar, ales vineri pentru un nou mandat în fruntea PSD Arad de Conferința Județeană Extraordinară, pe care a organizat-o, a fost demis astăzi de Comitetul Executiv Național al PSD.

Loviturile sub centură continuă la PSD Arad: Tripa anunță că Dorel Căprar a fost demis, iar BPJ dizolvat / UPDATE: În urmă cu două zile, Căprar îi acuza pe Fifor şi Tripa de şantaj şi ameninţare
Comentează 1

Update 1 În urmă cu două zile, Căprar îi acuza pe Fifor şi Tripa de şantaj şi ameninţare

„Sunt sunat de oamenii noștri din teritoriu, speriați, contrariați, dezamăgiți, amenințați, șantajați de senatorul PSD, Mihai Fifor, deputatul Florin Tripa și o mână de alți frustrați care vor să distrugă unitatea din PSD ARAD. Vreau să le transmit celor doi - trei oameni care obligă pe unii pesediști să semneze nu știu ce liste obscure, că se deranjează degeaba”, scria în urmă cu două zile pe Facebook Dorel Căprar.

Referindu-se la Conferinţa Judeţeană Extraordinară pe care a organizat-o în ciuda ordinelor venite de la Bucureşti, Căpar susţinea: „alegerile au fost corecte, organizate statutar, acum ne pregătim de luptele electorale care bat la ușă.”

 


Anunțul a fost făcut de deputatul Florin Tripa, unul dintre principalii membri ai grupării Fifor de la Arad, grupare cu care Căprar și tabăra sa, care îi susțin pe Sorin Grindeanu și Vasile Dâncu la conducerea PSD, se află în conflict deschis. „Astăzi Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a invalidat scrutinul de alegeri la Arad, desfășurat în cursul zilei de vineri. De asemenea, a fost demis președintele Dorel Căprar, odata cu dizolvarea Biroului Permanent Județean. Ca președinte interimar până la organizarea Conferinței Județene Extraordinare a fost desemnat domnul deputat Laurentiu Nistor, presedinte PSD Hunedoara și vicepreședinte regional”, a scris pe Facebook Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad.

Rămâne de văzut dacă noile alegeri vor fi organizate peste două săptămâni, așa cum se vorbește și dacă lui Căprar i se va mai permite să candideze, acum că a stârnit mânia proletară a șefilor de la București.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite