Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liga IV-a arădeană se pregăteşte să găzduiască 16 echipe la startul noii stagiuni

Liga  IV-a arădeană se pregăteşte să găzduiască 16 echipe la startul noii stagiuni
Comentează 0

Reprezentanții grupărilor de prim eșalon județean s-au întâlnit cu șefii Asociației Județene de Fotbal pentru câteva aspecte informative cu privire la noua ediție de campionat ce va începe, în proporție de 90%, pe 20 august. Vulturii Socodor, Aqua Vest și CS Dorobanți nu au avut pe nimeni la ședință, despre ultima grupare vorbindu-se tot mai insistent că va renunţa în favoarea celor de la CS Ineu.

Deocamdată, însă, toate nou promovatele (mai puțin Șepreușul) și-au depus dosarele de licențiere, însă pe adresa AJF-ului trebuie să sosească cereri de înscriere în campionat din partea tuturor celor 16 echipe ce și-au câștigat dreptul să evolueze în Liga a IV-a.

Adrian Lucaci, preşedintele AJF Arad le-a transmis oficial reprezentanților grupărilor de la Liga a IV-a că începând cu noua ediție de campionat toate meciurile etapei vor fi filmate.

De asemenea, concudătorii fotbalului judeţean arădean au decis ca etapa din cadrul campionatelor de juniori mari să se dispute miercuri și nu joi ca până acum. Ziua oficială pentru partidele Ligii a IV-a (seniori) a rămas sâmbătă, însă grupările care doresc să evolueze vineri sau duminică pot depune o cerere la AJF în acest sens.

Nu în ultimul rând, deși au fost conducători care au solicitat scoaterea regulei cu doi juniori Under 21 pe teren, totul a rămas cum s-a stabilit inițial.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide