Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LIGA III: Sebişul rămâne lider după derby-ul de la Cermei. UTA II e în picaj

LIGA III: Sebişul rămâne lider după derby-ul de la Cermei. UTA II e în picaj
Comentează 0

Gloria Lunca Teuz Cermei - Naţional Sebiş 1-2

În urmă cu 2 runde nou promovata din Cermei era lider al clasamentului. Au urmat 2 eşecuri consecutive şi trupa lui Mircea Aslău revine la un normal anticipat. Ieri, în derby-ul cu Sebiş, Cermeiul a încasat 2 goluri în primele 25 de minute. A marcat mai întâi Iuga şi apoi Săulescu. Cermeiul a avut şansele sale, ratate de Bulza, Diarra, sau Suslak, şi până la urmă a marcat prin acelaşi Suslak. În partea secundă Diarra a avut un gol anulat (min. 75) pe motiv de offside, iar Purece respectiv Săulescu au irosit 2 şanse bune, după un derby alert, cu faze de poartă, şi cu o învingătoare a cărei experienţă a făcut diferenţa.

Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc (Purece), Suslak – Coșa, Nistor, N. Varga, Aldan – Diarra – Bulza (Sălăjan).

Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Suciu, Siminic – Mihuța (Clej), Cârstoiu – Săulescu (Ciocan), Roman (Susan), Iuga – M. Ion (Basic).

......................................................

UTA II - CSM Lugoj 0-1

Junii UTA-ei au rămas cu un singur succes stagional. Lugojul a venit cu lecţia bine învăţat, având cele mai importante ocazii ale meciului. Unicul gol avea să cadă la 6 minute de la reluare, marcator Drăgulescu. Oaspeţii au rămas în 10 din minutul 66, dar arădenii, deşi, au forţat golul egalării nu au găsit soluţiile necesare pentru a-l şi marca, în fapt trupa lui Cristi Păcurar  avut o singură şansă reală până la final, prin Ignea, care a trimis milimetric cu capul pe lângă poarta oaspeţilor. 

UTA II: Mara – Iova, Celea, Wild, Copaci (Ghiunghiuş) – Tarcea (Ghergar), Coadă – Ungurianu, Gîrbiță, Stahl – Igne

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite