Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lansare proiect Erasmus+ Liceul Tehnologic Francisc Neuman

Lansare proiect Erasmus+ Liceul Tehnologic Francisc Neuman
Comentează 0

Proiectul aprobat pentru finantare, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, in cadrul Programului Erasmus+ 2017-1-RO01-KA116-036592 „Learning to be” se adresează elevilor claselor a X a liceu si scoala profesionala de la toate profilele scolii (textil, servicii, estetica)  şi constă în realizarea de catre participanţi a unei mobilităţi transnaţionale pentru derularea a trei săptămâni de stagii de pregătire practică prevăzute în planul cadru de învăţământ. 

Mobilitatile vor avea loc în perioada 22.01-09.02.2018 la Granada - Spania si.23.04.-11.05. 2018 la Coleg Llandrillo- Marea Britanie. 

Acest proiect are alocat un buget de 118.080 euro reprezentand cheltuieli de cazare, transport, subzistenta si organizare.

Implementarea proiectului presupune activitati in companii, la agenti economici sau in scoala pentru 42 elevi care se pregatesc sa obtina competente imbunatatite prin mobilitate europeana, cu scopul de a aprofunda si creste nivelul cunostintelor si al abilitatilor profesionale prin formare continua la nivel european. Prin implementarea proiectului se vor imbunatati competentele de specialitate, lingvistice, culturale.

La sfarsitul derularii proiectului fiecare participant va primi documentul Europass si un Certificat de participare.

Se continua astfel internationalizarea misiunii liceului in dorinta de a depasi limita abordarilor nationale din invatamantul profesional si tehnic.

Coordonator proiect prof. dr. Adina Elena Avacovici.

-- 
Prof. Adina Avacovici, PhD
International Projects Coordinator
Deputy Principal of Liceul Tehnologic Francisc Neuman
Arad, Romania
Tel +40 744 512105
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite