Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Labtenis, fântâni arteziene și izvoare de apă tonică , ieri pe Francisc Neumam

Labtenis, fântâni arteziene și izvoare de apă tonică , ieri pe Francisc Neumam
Comentează 0

 

Începând cu minutul 3 , Kucher și-a testat omologul său din poarta adversă jucând cu acesta tenis cu piciorul peste linia mediană a terenului. Pe parcursul partidei au mai avut loc încă două asemenea schimburi de mingi între Kucher și Pap, apoi, prin minutul 22 , tot Koucer împreună cu Ibrahima Conte și pe-acolo a fost și Stolnik, s-au chinuit să îndepărteze mingea de careul lor de 16 m, dar aceasta ” încăpățânată” , în loc să se-ndrepte spre centrul terenului se ridica-n sus deasupra celor trei ca dintr-o fântână arteziană.

Sătulă și ea de atâta demonstrație de circ, mingea s-a cumințit și a țâșnit plină de viață în trei contra-atacuri tonice din ghetele lui Rareș Pop, Luckassen și ajunge la Omondi. Acesta din urmă și-aduce aminte că Rednic e un susținător ” încăpățînat” al lui și o trimite cu un șut de maestru dintr-un unghi destul de dificil în colțul lung al porții lui Pap, deschizând vadurile pentru o victorie mai mult decât necesară.

Al doilea vad de apă vie și-a avut izvorul tot în ghetele lui Omondi. Trăgând după el pe partea stângă un apărător gălățean, atacantul UTA-ei îi crează acestuia iluzia că lupta e egală, însă apăsând pe pedala de accelerație până în podea , Omodi ajunge să centreze perfect pentru Luckassen, iar latul acestuia trimite mingea-n plasă.

Și ca lucrurile să fie clare și...ca să-i demonstreze antrenorului său că minutul 90 nu e bun pentru nimic la o înlocuire, Rareș Pop, face demonstrație de preluare a mingii în viteză,minge trimisă tot de Omondi, demonstrație de fentă care-l face pe Pap să ezite o fracțiune de secundă, fracțiune în care talentul lui Rareș țâșnește in piciorul drept și-l execută pe portarul gălățean.

Deci, am avut de toate ieri pe stadionul Francisc Neuman. Am avut și spectatori, bineînțeles la obiect cu scandările, am avut și copii-spectatori, chiar și din Bătania (Ungaria), am avut și dezlănțuirea lui Mircea Rednic , am avut mii de fețe zâmbitoare.

Să fie-ntr-un ceas bun!

Haide UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite