Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă se mută la Sibiu doar pentru meciul cu Oțelul

Conducerea clubului UTA a ținut să vină cu o precizare, în condițiile în care în spațiu public au apărut informații că echipa nu-și va mai juca partidele de ,,acasă" la Oradea. Astfel, reprezentanții Bătrânei Doamne susțin că elevii lui Mircea Rednic se mută la Sibiu doar pentru un singur meci, cel cu Oțelul.

Bătrâna Doamnă se mută la Sibiu doar pentru meciul cu Oțelul
Comentează 1

,,Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea și sprijinul acordat de gazdele noastre din județul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României și mai dorim să le oferim în continuare. 

Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiție ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.  

Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeței de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut și unele probleme. 

Astfel, UTA-Oțelul Galați din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată favorabil", se arată într-un comunicat de presă postat pe uta-arad.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite