Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puriul, bătut de Dorinel: UTA – Oţelul Galaţi 2-4

Stadionul Municipal din Sibiu nu i-a purtat noroc în această seară Bătrânei Doamne. După euforia celor trei puncte importante obţinute în meciul cu Dinamo, UTA a fost adusă cu picioarele pe pământ de echipa de „dorinei” muncitori de la Galaţi, trimisă pe teren de unul dintre cei mai serioşi jucători ai generaţiei de aur, devenit între timp antrenor, Dorinel Munteanu. La final a fost 2-4 pentru Oțelul, „gazdele” reușind abia pe final să înscrie cele două goluri.

Astfel, la finalul etapei a XVI-a, Bătrâna Doamnă coboară pe locul 12, rămânând cu doar 18 puncte acumulate, în timp ce Oţelul, cu 20 de puncte, urcă pe 8.

Puriul, bătut de Dorinel: UTA – Oţelul Galaţi 2-4
Comentează 0

Partida a început cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Mircea Rednic, putem spune că a început chiar de la 0-2, având în vedere că „oaspeţii” conduceau cu două goluri încă din minutul 5. Asta, în condiţiile în care Oţelul a deschis scorul în minutul 3, prin Cisotti, care transformă fără emoţii o lovitură de pedeapsă obţinută de Teles cu două minute mai devreme, când este faultat de Freitas. De menţionat că la faza premergătoar, Oţelul ar fi putut înscrie prin Marciel, dar Iacob a intervenit salvator. Presingul făcut de jucătorii lui Dorinel încă de la începutul meciului dă rezultate şi în minutul 5. Cisotti, autorul primului gol execută o lovitură de colţ, iar Al. Pop înscrie cu capul. Pornită în căutarea egalării, Bătrâna Doamnă are câteva ocazii prin Freitas (în minutul 10), Conte (în minutele 13 şi 30), dar mingea intră în cele din urmă tot în poarta lui Iacob. Bodișteanu pasează pentru Al.Pop, care atinge mingea suficient cât să o trimită peste portarul arădenilor. Era minutul 34, iar tabela arăta un neverosimil 0-3.

Până la finalul primei jumătăţi, Oţelul mai are o ocazie (în minutul 45+2), prin Al. Pop care din fericire nu reuşeşte să finalizeze.

UTA înscrie de două ori pe final, dar pierde

Deși Puriul a făcut trei schimbări la pauză, în încercarea de a-și resuscita echipa, cei care aveau să înscrie în minutul 53 aveau să fie tot „dorineii” lui Dorinel. Al. Pop urmărește un balon pe stânga, trimite în spate pentru Cisotti, care retrimite pentru Teles, acesta din urmă executându-l pe Iacob cu un balon expediat lângă bara din dreapta. UTA are o ocazie prin Fabry (în minutul 61), Oțelul putea să înscrie prin Jardan (în minutul 81), iar următoarele două goluri vin pe final, din fericire ambele în poarta Oțelului. În minutul 86, Rodrigues îl deschide pe Căpușă, acesta intră în suprafața de pedeapsă și trage fără milă la colțul lung. Introdus în minutul 71 în locul lui Fabry, Rareș Pop obține o lovitură de la 11 metri în minutul  90+4, fiind împins de Zhelev. Tot el transformă un minut mai târziu, cu un șut în dreapta lui Dur-Bozoancă. Se termină 2-4, UTA pierde toate punctele puse în joc, dar reușește să evite o înfrângere rușinoasă.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Dorinel Munteanu.

UTA: Iacob - Rodrigues, Conte, Stolnik, Dumitrașcu (Căpuşă) - Cr. Mihai, Freitas (Marku) – Stahl (Cooper), Fabry (R. Pop), Micovschi (Ofosu) - Luckassen. Rezerve: Kucher - Ekmekci, R. Pop, Ofosu, Carp, Iurasciuc, Cooper, Marku, Căpușă.

Oțelul: Dur – Buzoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, M. Gomes - Cisotti (Jardan), Zivulic, Teles (Neagu) - Maciel (Adăscăliței), Al. Pop (Fatai), Bodișteanu (Tănasă). Rezerve: R. Stoian - Fatai, Jardan, I. Neagu, Tănasă, G. Cîrjan, Adăscăliței, Yabre, A. Rus.

Partida a fost condusă la centru de Arbitri: Radu Petrescu, ajutat la cele două tuşe de Radu Ghinguleac şi Mihai Marinca, arbitru de rezervă fiind Florin Mazil, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Rareș Vidican și Doru Lucaciu. Cu privire la observatori, trebuie spus că aceştia au fos Ioan Onicaș (FRF) şi Florin Bătrânu (LPF).

Sursa foto: Facebook SC Oţelul Galaţi

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite