Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Peste 2.600 de militari defilează la parada de 1 Decembrie

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Peste 2.600 de militari defilează la parada de 1 Decembrie
Comentează 0

Peste 2.600 de militari şi 360 de mijloace tehnice din Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SPP, STS şi Poliţia Locală vor lua parte la parada militară de 1 Decembrie care va avea loc în Capitală, manifestările desfăşurându-se pentrru al doilea an consecutiv în Piaţa Constituţiei, conform Mediafax.

Militarilor români li se vor adăuga detaşamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi Turcia.

Tot în Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I va avea loc, începând cu ora 8.00, o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori.

De asemenea, se vor organiza ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori în garnizoanele din ţară unde sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

De Ziua Naţională, drapelul tricolor va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale ale Forţelor Navale se va ridica Marele Pavoaz.

Străzile din jurul Palatului Parlamentului vor fi închise până după-masă, astfel că cei care vor asista la paradă nu vor putea parca acolo.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite