Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Seleuşului, la a doua ediţie (FOTO)

Ziua Seleuşului, la a doua ediţie (FOTO)
Comentează 0

Cea ce-a doua ediţie a Zilei Comunei Seleuş s-a desfăşurat sâmbătă, 15 august. Centrul de greutate a fost reprezentat de suita de ansambluri, dansatori şi cântăreţi care a urcat pe scena amplasată în curtea căminului cultural din localitatea centru de comună.

Iniţial, mai multe ansambluri folclorice din judeţ au încântat numerosul public prezent: Druscelele din Bârsa, Codrenii Hăşmaşului, Florile Mureşului din Vladimirescu, Codrenii Groşeniului, Crăişorii Moţilor din Tisa Nouă, Junii Seleuşului şi Morodana. Mai apoi a venit rândul dansului zumba să fie apreciat de seleuşeni, moment întreţinut de Nichol şi Iuliu, ulterior trupa Azur din Pancota a urcat pe scena.

Punctele cu greutate au fost date de Raoul şi Pera Todorovici, împreună cu tamburaşii. Cele două momente au întreţinut atmosfera la cote înalte, preţ de câteva ore.

Întregul eveniment s-a încheiat cu un bal la care cei prezenţi s-au delectat cu muzica Claudiei Ionaş şi a lui Laurenţiu Lazăr.

La eveniment au fost prezenţi, pe lângă oficialităţile locale, în frunte cu primarul Cristian Branc, senatorul Ioan Cristina şi deputaţii: Claudia Boghicevici, Eusebiu Pistru şi Ion Şcheau.

La finalul spectacolului, prezentat de Nicoleta Pavel, tinerii din Seleuş au lansat lampioane către cer.

Galerie foto (26)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite