Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Centrul Multifuncțional „Curcubeu” a fost multă veselie și voie bună

Multă bucurie, voie bună si distracție la Centrul Multifucțional „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad. Peste 100 de copii români și ucraineni din Arad au sarbatorit împreună, în cadrul unui eveniment organizat de către instituția arădeană și Organizația „Salvați Copiii România”

La Centrul Multifuncțional „Curcubeu” a fost multă veselie și voie bună
Comentează 0

Într-o atmosferă de basm, copiii prezenți la eveniment s-au bucurat de jocuri cu animatori, pictură pe față, cabină foto, modelaj de baloane, dansuri și multe alte activități specifice lor.

„Menirea noastră ca părinți și ca instituție care activează în domeniul social este să asigurăm dreptul fiecărui copil la viață, la sănătate și la o dezvoltare armonioasă. Toți copiii merită să trăiască într-un mediu propice și lipsit de griji, pentru că ei sunt viitorul nostru, nu contează cetățenia sau etnia, ei vor rămâne un exemplu pentru noi adulții. Felicit pe această cale pe toți cei care au participat la evenimentul desfășurat la Centrul de Zi Multifuncțional „Curcubeu”  și au reușit să aducă o rază de bucurie, de speranță în sufletul celor mici. Nu pot să nu mulțumesc Asociației „Împreună Suntem mai Buni” Lipova pentru cadourile oferite. Le urez tuturor copiilor din lumea întreagă, de ziua lor, un călduros „La Muți Ani!”” a declarat directorul general DAS Arad Oana Pârvulescu.

La final toți copii participanți au primit câte un cadou oferit de Organizația „Salvați Copiii România”.

Pe lângă micuții de la „Curcubeu” și beneficiarii Centrului de Zi Multifuncțional „Floare de Colț” din cadrul DAS Arad au primt o vizită . Copii care frecventează aceste centre au simțit gustul dulce al torturilor oferite de către Asociația„Împreună Suntem mai Buni” din Lipova, dar nu au lipsit cadourile oferite de către aceiași oameni inimoși, din cadrul asociației amintite mai sus. Pe lângă cadourile oferite celor mici,  membrii asociației au oferit cadouri și beneficiarilor Adăpostului de Noapte din cadrul DAS Arad.

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide