Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis: „Întoarcerea la normalitate se poate face cu respectarea restricțiilor și cu vaccinarea a 60-70% din populație”

Klaus Iohannis a vizitat astăzi centrele de vaccinare de la Romexpo. Aici se fac ultimele pregătiri pentru că mâine va începe activitatea de imunizare.​

Klaus Iohannis: „Întoarcerea la normalitate se poate face cu respectarea restricțiilor și cu vaccinarea a 60-70% din populație”
Comentează 0

Klaus Iohannis: „ Este o realizare notabila. Ii felicit pe cei care s-au implicat pentru a realiza acest centru. (…) Sunt foarte bucuros sa constat ca atmosfera se schimba si foarte multa lume doreste sa se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut in mod explicit. In saptamanile si lunile urmatoare vor veni mai multe doze de vaccin. La acest centru vor putea fi vaccinate 3-4000 persoane pe zi. In aceasta saptamana centrul incepe efectiv. Vor creste gradual capacitatea. Noi avem speranta ca pana in vara sa avem suficiente persoane vaccinate pentru a termina cu aceasta pandemie. (…) Vaccinarea nu rezolva singura pandemia. Este nevoie de respectarea in continuare cu strictete a masurilor. (…) Intoarcerea la normalitate se poate face cu respectarea restrictiilor si cu vaccinarea a 60-70% din populatie. Poate in aceasta vara ne vom intoarce la o viata normala.”

Vă reamintim că ieri dimineață au sosit pe aeroportul din Capitală încă aproape 34.000 de doze de vaccin de la Pfizer/BioNTech, o parte dintre ele fiind repartizate către centrul de vaccinare de la Romexpo și către Clubul Seniorilor din Sectorul 6.

Potrivit Realitatea PLUS, centrelor de vaccinare de la Romexpo le-ari fi fost repartizate 7.200 de doze de vaccin anti-Covid. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite