Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Klaus Iohannis a decorat trupa Cargo cu "Meritul Cultural", la 30 de ani de la înfiinţare

Klaus Iohannis a decorat trupa Cargo cu
Comentează 0

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, pe 1 decembrie, trupa Cargo cu Ordinul "Meritul Cultural", cu ocazia împlinirii a 30 de ani de existenţă, potrivit decretului prezidenţial publicat în Monitorul Oficial, însă Administraţia Prezidenţială nu a făcut niciun anunţ oficial în această privinţă.

Decretul semnat de Iohannis, datat 1 decembrie, conferă Ordinul "Meritul Cultural", în grad de Cavalar, categoria B "Muzica", lui Adrian Armand Bărar, Adrian Gabriel Igrişan, Octavian Pilan, Ionuţ Rovin Cârja, Florin Iuliu Barbu, membri ai formaţiei Cargo, precum şi impresarului Cosmin Petru Nicoară şi lui Cătălin Richard Pulpă. Potrivit decretului, distincţia a fost oferită "cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei Cargo, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale".

Decretul a fost publicat în Monitorul Oficial de vineri, 4 decembrie, însă semnarea acestuia şi conferirea distincţiei nu a fost anunţată de Administraţia Prezidenţială, aşa cum se obişnuieşte la astfel de evenimente.

Sursa: gandul.info

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite