Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziţii DNA la Sibiu. Sunt vizate contracte din vremea lui Iohannis

Percheziţii DNA la Sibiu. Sunt vizate contracte din vremea lui Iohannis
Comentează 0

Percheziţii de amploare ale procurorilor DNA la numai puţin de cinci primării! Ancheta vizează contractele de dezinsecţie şi deratizare încheiate de o firmă între 2013-2015 cu municipalităţile din Cluj, Sibiu, Alba, Târgu Mureş şi Zalău. La Sibiu, sunt vizate contractele de pe vremea când Primăria era condusă de Klaus Iohannis, relatează Realitatea TV.

DNA efectuează, astăzi, percheziții la Direcția Tehnică a Primăriei Municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de către primăria sibiană.

"Conducerea instituției a fost anunțată de un reprezentant al DNA că se vor efectua, astăzi, percheziții care vizează un angajat al Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu. În acest sens vor fi efectuate percheziții în biroul respectivului funcționar", a declarat Mirela Gligore, Șef Serviciu Presă și Comunicare din Primăria Municipiului Sibiu.

Totodată, tot astăzi procurorii anticorupție din Cluj Napoca efectuează 32 de percheziții în mai multe județe, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, a anunțat DNA.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2013-2015.

"În cursul zilei de 7 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 32 de locații situate în județele Cluj, Alba, Sălaj, Sibiu, Mureș și Prahova, din care cinci sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se precizează într-un comunicat al Direcţiei.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite