Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jurnalist arădean, invitat într-o vizită de documentare în China

Jurnalist arădean, invitat într-o vizită de documentare în China
Comentează 0

Ambasada Republicii Populare Chineze la București a invitat doi jurnaliști din România într-o vizită de documentare în Republica Popu­lară Chineză. Aceștia vor face parte dintr-o delegație europeană care va lua contact cu elemente de cultu­ră și civilizație chineză, respectiv cu marile proiecte derulate de statul chinez.

Unul dintre cei doi jurnaliști in­vitați este arădeanul Andrei Ando, director general al Centrului Me­dia West. Acesta a confirmat participarea în cadrul evenimentului care va avea loc în luna mai.

Președintele Casei Româno-Chineze Arad, prof. univ. dr. Lizica Mihuț, a apreciat nominalizarea fă­cută și alegerea Ambasadei. „Ini­ția­tiva Ambasadei Republicii Popu­lare Chineze, de a oferi unor lideri de opinie din România posibilitatea cunoașterii la fața locului a me­canismelor de dezvoltare chinezești este remarcabilă! Mă bucur că un arădean, Andrei Ando, a fost ales de Ambasadă să fie unul dintre reprezentanții României în această delegație. Este o alegere onorantă și pentru Arad. Sunt convinsă că ac­tivitatea Casei Româno-Chineze din orașul nostru este apreciată la nivelul Ambasadei, pentru că suntem o filială activă și foarte prezentă în viața publică locală”, a subliniat d-na Lizica Mihuț.

„Faptul că am fost nominalizat ca unul dintre reprezentanții Ro­mâ­niei în această delegație mă ono­rează în mod deosebit. Centrul nostru media editează cea mai im­portantă televiziune regională din România, un ziar săptămânal și un ziar cotidian, și probabil că acest cri­teriu a fost luat în considerare. Voi participa în această delegație alături de o jurnalistă de la Radio Ro­mânia”, a declarat Andrei Ando.

Toate cheltuielile de transport, cazare și masă ale delegației europene sunt susținute de statul chinez.

C. P.

P.S. Filiala Arad a Casei Româno - Chineze anunţă că deja se lansează concursul pentru desemnarea jurnalistului care va merge în China anul viitor.

 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite