Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Jucării de foc” la Galeria „Turnul de apă”

 „Jucării de foc” la Galeria „Turnul de apă”
Comentează 0

Peste 100 de machete și jucării reprezentând autospeciale de pompieri sunt expuse în cadrul expoziției „Jucării de foc” la Galeria “Turnul de apa” din str. Ceaikovski, nr.11, Arad. Alături de acestea, vizitatorii mai pot admira aproximativ 50 de obiecte de muzeu reprezentând echipamente de protecție individuală, tehnică de intervenție și elemente de echipament din dotarea structurilor de pompieri, voluntari sau profesioniști și din dotarea personalului din apărarea civilă.


Vernisajul expoziției a avut loc în data de 08.07.2016. Programul evenimentului a inclus deschiderea vernisajului de către domnul Prof. Horia Truță și prezentarea elementelor expuse, susținută de curatorul expoziției col. (rz) dr. Dan Paicu.  La vernisaj au participat reprezentanți ai administrației arădene, ai instituțiilor și ONG-urilor cu domenii de activitate complementare tematicii expoziției și bineînțeles, personal din cadrul ISU Arad.  


Expoziția „Jucării de foc” este organizată cu sprijinul asociației „Ofensiva Tinerilor” în cadrul proiectului „Tradițiile pompierilor pe valea Mureșului” finanțat de către Centrul Cultural Municipal Arad în 2016 și va rămâne deschisă publicului larg până la sfârșitul lunii septembrie.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite