Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Ioțcu A REVENIT la birou. El și-a reluat funcția de președinte al Consiliului Județean

Nicolae Ioțcu este vechiul și noul președinte al Consiliului Județean (CJ) Arad. Cel puțin pentru câteva zile, până la validarea noului consiliu, rezultat în urma alegerilor locale.

FOTO | Ioțcu A REVENIT la birou. El și-a reluat funcția de președinte al Consiliului Județean
Comentează 2

Nicolae Ioțcu s-a prezentat, luni, la cabinetul său din cadrul CJ Arad, spunând că își va relua atribuțiile de președinte pentru cele câteva zile care au mai rămas din acest mandat.

”În primul rând, am depus la secretariat decizia instanței de a ridica toate măsurile care erau impuse împotriva mea. Odată cu decizia instanței, eu mi-am reluat automat atribuțiile de președinte”, a spus Ioțcu.

În următoarele zile, vechiul și noul președinte să va ocupa de documentația privind încheierea mandatului său și de pregătirea ședinței în care va fi validat noul consiliu.

Adrian Țolea, vicepreședintele CJ care preluase atribuțiile de președinte pe perioada lipsei lui Ioțcu, nu a fost prezent la birou, luni, fiind plecat la București.

Vineri, judecătorii Curții de Apel Timișoara au au admis contestația depusă de Nicolae Ioțcu la decizia Tribunalului Timiș de a-i respinge ridicarea măsurii controlului judiciar, astfel că în acest moment nu mai există măsuri preventive împotriva sa.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite