Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionuţ Mureşan, asistentul medical care avea o firmă de îngrijiri la domiciliu cunoscută în tot Aradul, s-a sinucis / UPDATE: A fost deschis dosar penal

Asistentul medical Ionuţ Mureşan, care avea o firmă de îngrijiri la domiciliu cunoscută în tot Aradul, şi-a pus capăt zilelor.

Potrivit unor surse, cea care ar fi anunţat autorităţile a fost prietena sa care nu l-a mai putut contacta în ultimul timp.

Ionuţ Mureşan, asistentul medical care avea o firmă de îngrijiri la domiciliu cunoscută în tot Aradul, s-a sinucis / UPDATE: A fost deschis dosar penal
Comentează 0

Update 1 A fost deschis dosar penal

Potrivit IPJ Arad, „în seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”.

Potrivit procedurii în astfel de cazuri, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, practic pentru „moarte suspectă”, care va ajunge la Parchet, unde vor fi continuate cercetările. În urma efectuării autopsiei, se va stabili cu exactitate cauza morții și cercetările vor fi încheiate, după rezultatul raportului medico-legal eliberat de Serviciul de Medicină Legală. 


A fost găsit în cele din urmă fără suflare în biroul firmei pe care o conducea.

Cu puţin timp în urmă, asistentul medical de 37 de ani anunţase pe Facebook că urma să devină tată.

„Vreau sa va spun ceva, pana mai zilele trecute eea oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura asa sa simt bucuria si implinirea, dar acum este 100% sigur si vreau sa împartasesc si cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni parinti! Trebuia sa împartasesc bucuria asta cu voi ca nu m-am putut abține. App pana nu vede ce-am scris, vreau sa-i transmit ca o iubesc si ca m-a facut sa fiu cel mai fericit bărbat!”, a scris pe Facebook pe 7 februarie Ionuţ Mureşan.

Sursa foto: Mureşan Ionuţ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite