Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Invitat special la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

Invitat special la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
Comentează 0

Marcel Cristian Voia, profesor la Facultatea de Drept, Economie și Gestiune din cadrul Universității din Orleans a susținut la UAV workshop-ul „ Introducere în sfera monedelor virtuale”. Este cel de al treilea workshop organizat de UAV și  susținut de Ministerul Educației în care studenții au avut șansa de a întâlni personalități marcante din diverse domenii. 

„Lumea economică este în permanentă schimbare. Mediul academic trebuie să fie mereu conectat la aceste schimbări, să cunoască evoluțiile sistemelor financiare, să ofere studenților informațiile corecte de care au nevoie pentru a răspunde cu succes provocărilor piețelor de capital. Profesorul Voina a prezentat unul din cele mai arzătoare subiecte ale momentului și sunt convinsă că pentru toți cei prezenți, participarea la eveniment a fost un câștig” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

„Profesorul Voina este un cunoscut specialist în domeniul științelor economice, un fin analist al piețelor financiare, un cercetător al  fenomenului global al monedelor virtuale. Workshop-ul a stârnit mult interes din partea  mediului academic și al studenților și sunt convins că a depășit așteptările participanților” a declarat prorectorul UAV. Teodor Cilan.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite