Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Investiții de 1,1 miliarde aproape de arădeni

Arădenii beneficiază de investiții de peste 1,1 miliarde de lei, prin Programul Anghel Saligny. Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin acest program pentru județul Arad a fost finalizată, a anunțat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

Investiții de 1,1 miliarde aproape de arădeni
Comentează 0

„Fondurile europene rezolvă problema investițiilor mari, așa cum este drumul expres Arad – Oradea sau centura de sud-est. Programul Anghel Saligny este gândit pentru a aduce banii aproape de cetățenii din fiecare localitate, pentru a finanța investițiile cele mai importante pentru comunitățile locale. Administrațiile locale din Arad au solicitat fonduri pentru drumuri, școli, grădinițe și alte obiective importante pentru fiecare localitate. Acest program este sprijinit de primari indiferent de culoarea politică pentru că vine să ajute dezvoltarea locală, mai aproape de nevoile fiecărui cetățean. Astăzi când vedem lista obiectivelor, putem spune că am avut dreptate în disputa cu USR, care a vrut să blocheze acest program de finanțare. Este important să spunem că în afară de proiectele realizate, sume mari de bani merg în economia privată și susțin locurile de muncă”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

Prin Programul Anghel Saligny, în județul Arad sunt finanțate 110 obiective de investiții, în valoare totală de 1.186.710.968,12 lei.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite