Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inventatori arădeni, întâlnire premergătoare participării Salonul Internațional de Invenții de la Geneva

Inventatori arădeni, întâlnire premergătoare participării Salonul Internațional de Invenții de la Geneva
Comentează 0

Într-o atmosferă plină de entuziasm, a avut loc ieri o reuniune a unui grup de inventatori arădeni ce lucrează în sectoare și domenii diferite, dar care sunt animați de realizarea unui proiect amplu. Este vorba despre șase invenții valoroase, lucrări inovative, care urmează să participe, potrivit profesorului Dan Sobol, la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Invențiile ce vor fi prezentate acoperă o gamă largă de domenii, începând cu transportul, parcurgând domeniul tehnologiilor și al aparaturii casnice și terminând cu cel al energiilor regenerabile.

Dincolo de aceste invenții, sunt de admirat eforturile câtorva oameni entuziaști, pasionați și determinați, uniți prin muncă, dăruire și colegialitate, pentru atingerea pentru un scop comun.

„Consiliul Județean Arad apreciază și sprijină astfel de activități, pentru că lucrurile mari au apărut din dorința oamenilor de a inventa tot timpul ceva nou, de a aduce plus valoare, indiferent de domeniu. Le dorim succes și suntem convinși că invențiile dumnealor vor fi apreciate corespunzător de cei care vor avea ocazia să ia contact cu acestea“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Ionel Bulbuc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite