Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întrebări grele , câștigători pe măsură, la Repriza de Sport

Întrebări grele , câștigători pe măsură, la Repriza de Sport
Comentează 1

 

Ediția de luni, 5 aprilie, a Reprizei de Sport, difuzată săptămânal pe ” LaStradaTv” i-a avut ca invitați pe Răzvan Cadar și Vasile Rad, președintele, respectiv, secretarul general, al AJF Arad.

Ca de obicei, pe parcursul celor 60 de minute ale emisiunii, au existat și întrebări tip concurs din domeniul temei discutate.

Luni, au fost trei la număr , una mai accesibilă, două destul de grele , ultimele inspirate din noile modificări ale ” Legilor Jocului de Fotbal”, modificări apărute în sezonul fotbalistic 2020-2021.

Prima întrebare, cea de ” încălzire” a fost:

- În câte ligi sunt grupate echipele de seniori care participă în campionatul județean Arad?

Răspuns: 3

Primul care a scris răspunsul corect se numește Adrian Brădean, un fidel telespectator al emisiunii, mare iubitor de sport, mai ales de baschet și de fotbal, coordonatorul grupului de minifotbal ”Amicii 2013 Arad”

Adrian a intrat în posesia unui premiu constând în cartea ” 120 de ani de fotbal în Arad”, scrisă de Radu Romanescu

A doua întrebare :

- Ce decizie ia arbitrul dacă la o lovitură de la 11 m, atât portarul cât și executantul comit o abatere în același timp?

Răspuns corect și complet: Arbitrul acordă lovitură liberă indirectă , de la punctul de 11 m, împotriva echipei executantului , iar executantul este avertizat ( cartonaș galben)

Au fost mai multe răspunsuri cât de cât corecte , dar răspunsul complet l-a dat Dionisie Rus, acesta primind din partea invitaților , ca premiu, o mini-sacoșă pentru ghete de fotbal.

A treia întrebare:

-.Un jucător primește în timpul celor 90 de minute de joc sau în cele 120 de minute , în caz de prelungire a meciului, un cartonaș galben.

Ce se întâmplă dacă acel jucător urmează să execute o lovitură de departajare de la 11 m ,dar ia un al doilea cartonaș galben înainte de executarea loviturii?

Răspuns: Nimic. Jucătorul avertizat este lăsat să execute lovitura de la 11 m. Cartonașul primit nu se cumulează cu cel primit în timpul regulamentar de joc.

În premieră, au răspuns corect și cel mai rapid, în același timp, doi telespectatori: Dorinel Herțeg și Emil Arsa

Premiu: o minge ” Joma”, de fotbal

Cum o minge nu se poate ” tăia” în două, Emil Arsa a făcut un frumos gest de fair-play și a recunoscut că pe desfășurătorul emisiunii, chiar dacă timpul de răspuns era identic, numele lui Dorinel Herțeg a apărut primul, așa că nu s-a supărat că mingea a intrat în posesia mai tânărului arbitru.

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri celorlalți care au vizionat emisiunea.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite