Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Întrebări deschise, sincere pentru domnul Fifor: unde aţi fost la grădiniţă? Dar la şcoală?

Începe campania electorală. Şi ar fi păcat să înceapă cu cele mai grosolane minciuni. În lansarea programului de candidatură, domnul Mihai Fifor spune că Aradul este, cităm, „oraşul copilăriei mele”. În altă parte, citim de la domnul Fifor că este de fapt oraşul părinţilor, care au plecat de aici, din când în când îl aduceau pe micul Mihai la ştrand... În fine, dulcegării de campanie.

Întrebări deschise, sincere pentru domnul Fifor: unde aţi fost la grădiniţă? Dar la şcoală?
Comentează 0

Este totuşi important dacă un candidat minte grosolan. Încercăm să îl ajutăm pe domnul Fifor să lămurească o problemă importantă: nu cât este de arădean, de fapt întrebarea este cât e de sincer? 
Aşadar, transmitem câteva întrebări deschise: domnule Fifor, unde aţi fost la grădiniţă? Dar la şcoală? Cine este învăţătoarea care v-a învăţat să scrieţi? Acestea sunt reperele copilăriei, de neuitat pentru fiecare om. Noi, care suntem din Arad, putem să raspundem clar, concis şi fără ezitare. Pentru că sutem de aici.
Să ştiţi că la Arad locuiesc – şi sunt arădeni respectaţi – foarte mulţi oameni care nu s-au născut în oraşul nostru. Au venit la şcoală, la muncă, cu familia şi s-au stabilit la Arad. Unii fac politică şi au câştigat alegeri. Dar niciunul nu a minţit şi nu şi-a inventat un trecut, pentru a da bine. Aşadar domnule Fifor, aşteptăm detalii despre oraşul copilăriei dumneavoastră...

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite