Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Instruirile cu recenzorii care vor efectua Recensământul General Agricol se vor face în spații puse la dispoziție de Universitatea „Aurel Vlaicu”

Instruirile cu recenzorii care vor efectua Recensământul General Agricol se vor face în spații puse la dispoziție de Universitatea „Aurel Vlaicu”
Comentează 0

  Începând de mâine, 14 aprilie, în spații puse la dispoziție de Universitatea „Aurel Vlaicu” în cadrul Complexului Universitar „M” din strada Elena Drăgoi, nr. 2, vor începe sesiunile de instruire a recenzorilor și recenzorilor șefi care vor efectua Recensământul General Agricol, acțiune care se va desfășura în perioada 10 mai – 31 iulie 2021, la nivel național. La instruiri vor participa, pe parcursul mai multor zile, astfel încât să fie îndeplinite măsurile de siguranță epidemiologică conform legislației în vigoare, recenzori care vor activa în toate unitățile administrativ-teritoriale din județul Arad. Recenzorii vor fi instruiți de personal din partea Direcției Județene de Statistică Arad și Direcției pentru Agricultură a Județului Arad, sub coordonarea conducerii Instituției Prefectului – Județul Arad.

 

    ***

 

     Recensământul General Agricol este o acţiune de mare anvergură care va asigura informaţiile complexe şi datele statistice pentru realizarea unui tablou exhaustiv al caracteristicilor structurale ale exploatațiilor agricole necesare fundamentării programelor şi politicilor agricole și de dezvoltare rurală.

 

Surse de informații:

 

https://insse.ro/cms/ro/RGA2020/

 

http://www.onvpv.ro/sites/default/files/20210407_pliant_recensamant_general_agricol.pdf

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite