Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână

Infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână
Comentează 0

        Polițiștii Serviciului Rutier au depistat la data de 18 decembrie a.c., un bărbat de 59 de ani, din comuna Covăsânț, care conducea un autoturism pe D.J. 708 B, în localitatea Cuvin.

          Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1,04 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          În dimineața zilei de 19 decembrie a.c., polițiștii Orașului Pecica au depistat un bărbat de 58 de ani, care conducea un autoturism în aceeași localitate.

          Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei

          La data de 19 decembrie a.c., un bărbat de 51 de ani, din municipiul Timișoara a fost depistat conducând un autoturism în localitatea Lipova.

          Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital însă acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          Cu o alcoolemie de 0,66 mg./l a mai fost depistat, de polițiștii orașului Sântana, la data de 19 decembrie a.c., un arădean de 55 de ani.

          În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

 

 

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite