Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână

Infracțiuni rutiere la sfârșit de săptămână
Comentează 0

Polițiștii rutieri au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

             Polițiștii au depistat în trafic, pe D.N. 79, pe raza localității Zimand Cuz, un bărbat de 50 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Curtici un alt bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

            Pe raza municipiului a fost depistat un bărbat de 35 de ani, din Livada, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolmie de 0,92 mg./l. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

            Pe D.N. 79, pe raza localității Livada, a fost depistat un bărbat de 44 de ani, din Șilindia, în timp ce conducea un moped neînregistrat, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

            Pe Calea Radnei din municipiu a fost depistat un tânăr de 19 ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr fals și fără a deține permis de conducere.

 

            Au mai fost depistați în timp ce conduceau fără permis de conducere : un tânăr de 23 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției din municipiu; un tânăr de 25 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Milea din municipiu; un bărbat de 42 de ani, din Zimandu Nou, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, pe raza localității Macea; un bărbat de 38 de ani, din Frumușeni în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, pe raza localității Aluniș și un alt tânăr de 30 de ani, din Fântânele, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

 

            Conform procedurii, pentru conducătorii auto care au fost depistați în trafic conducând sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

         Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.

 

Agent de relații publice,

Agent șef adjunct de poliție Claudia Iuga

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite