Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înfiorător chin: România - Finlanda 1-1

Ca niciodată în aceste preliminarii ale Euro 2016, România a făcut o primă repriză ofensivă cu nordicii. Era normal câtă vreme era nevoie de victorie pentru liniştea dinaintea ultimei etape.

Înfiorător chin: România - Finlanda 1-1
Comentează 0

Numai că tricolorii, în frunte cu Keşeru, şi-au bătut joc de ocazii. Finlandezii au părut naivi în primele 45, sau chiar 50 de minute, când au faultat în prostie în prajma propriului lor careu. Degeaba că românii au continuat să se facă de râs. Adevărat e că am şi contabilizat două bare. Şocant era că la Budapesta Insulele Feroe aveau 1-0! 

Vine repriza a doua şi Finalnda dă lovitura prin Pohkanpalo. Cădem psihic, finlandezii să joacă cu tricolorii, îl fac mare pe Tătăruşanu, arbitrul le refuză un penalty clar şi eliminare, şi dincolo, Ungaria face 2-1. Jocul României este depresiv, nimic nu se leagă. Dar Iordănescu e iubit de Divinitate, nu degeaba pupă întruna pe icoane, şi în prelungiri Hoban înscrie un gol care poate fi cât o calificare. Ne chinuim înfiorător în cea mai uşoară grupă din istorie pentru România, grupă din care Irlanda de Nord este deja calificat, iar noi avem un punct peste Ungaria, înainteaunei ultime etape în cae trebuie să învingem o revelaţie a acestor preliminarii, Insulele Feroe!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite