Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Chin şi baftă cât roata carului: România - Grecia 0-0

Chin şi baftă cât roata carului: România - Grecia 0-0
Comentează 0

Cât de norocos să fii ca echipa ta să nu joace nimic, şi totuşi să păstreze şanse imense de calificare la Euro 2016? România a făcut o dublă seacă cu Ungaria, şi, în această seară, cu Grecia. Fără a epata în ofensivă, tricolorii au smuls 2 puncte. Prea puţin pentru ce şi-a propus Iordănescu. 

Astă-seară, Cu Grecia, deşi aveam nevoie imensă de victorie, evoluţia tricolorilor a fost mult sub ce se aştepta, uneori chiar penibilă. Fără vreun orizont în faţa unui adversar care nu mai e de mult ce a fost, România s-a terzit că în minutul 75 al jocului de la Belfast, de altfel, extrem de important în ecnomia grupei, Ungaria deschidea scorul, şi se apropia la un punct de Irlanda de Nornd şi Naţionala noastră. Deja lucrurile se complicau imens. Iar elevii lui Iordănescu se umpleau de ridicol. 

Dar, Divinitatea s-a lăsat convinsă de pupăturile lui Iordănescu pe icoane, şi în prelungiri Irlanda de Nord egala, în doar 10 oameni!!! România ia un punct Greciei, cu chin şi jale, şi, datorită nord-irlandezilor, rămâne la 3 lungimi în faţa Ungariei. Şciopătând. O mână de ajutor, însă e nevoie de mai mult în ultimele 2 etape.

Clasament: 1. Irlanda de Nord 17 puncte, 2. România 16 puncte, 3. Ungaria 13 puncte.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite