Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ineu şi Sebiş şi-au îmbunătătţit zestrea. "Rezultatul e echitabil" vs. "Un meci la discreția noastră"

Săptămîna Mare a fost una luminoasă pentru reprezentantele Aradului în C4. Ineul a revenit acasă cu un punct de pe meleaguri sibiene, în timp ce Naţional Sebiş s-a impus în fiefful unei echipe unde antrenorul Cojocaru a activat mult timp.
 

Ineu şi Sebiş şi-au îmbunătătţit zestrea.
Comentează 0

„Am reușit să ne organizăm foarte bine pe faza defensivă, am stat bine în jumătatea noastră, nu am lăsat spații, iar adversarul a acționat practic doar pe benzi. Pe de altă parte, nu pot fi mulțumit de maniera în care am tratat unele contratacuri. Am greșit destule pase în 20-30 de metri față buturile adverse, cu puțină atenție puteam valorifica situațiile de gol. Rezultatul este echitabil. Ei au avut o posesie mai bună, noi am jucat bine tactic, remiza reflectă realitatea din teren”, a spus antrenorul Ineului, Cristian Sculici, după 0-0 la Cisnădie.

........................................

„A fost un meci la discreția noastră pe care l-am controlat cap coadă. Am primit gol la singura noastră nesincronizare, iar în rest am demonstrat că suntem echipa mai valoroasă, mai matură. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, mă bucur că băieții au înțeles că nu ne-am fi respectat dacă pierdeam puncte la ultimul loc, după ce am bătut liderul”, a spus antrenorul Sebişului, Călin Cojocaru, după 3-1 la Giarmata.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite