Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Începe Liga a II-a. UTA înfruntă oboseala şi pe Vâlcea, Pâncota pleacă cu juniorii la Afumaţi

Noul sezon al Ligii secunde începe mâine, cu o grămadă de incertitudini. E un nou format, cu 21 de echipe, dar oare câte vor rezista până la final? E şi UTA acolo, dar alb-roşii nu au probleme. E şi Pâncota, dar alb-negri nu ştiu în ce ape se scald.

Începe Liga a II-a. UTA înfruntă oboseala şi pe Vâlcea, Pâncota pleacă cu juniorii la Afumaţi
Comentează 2

UTA – CSM Rm. Vâlcea

Deşii oficialii arădeni vroiau să amâne meciul de mâine de pe Motorul, oaspeţii nu au acceptat acest lucru, şi meciul se joacă. Cu o singură noutate, Andor, arădenii vin după stagiul de o săptămână din Italia, presărat şi cu trei amicale, dar Nagy speră ca oboseala să nu îşi spună cuvântul, mai ales că echipa ajunge la Arad abia în cursul acestei zile.


„E un moment mult așteptat. Am avut o vacanță scurtă după un sezon foarte lung, sper să fi găsit rețeta bună de a fi motivați pentru debut. În meseria de fotbalist îți dorești să vină meciurile pentru care te pregătești. Sperăm să începem cu dreptul. Debutul e important, anul trecut n-am reușit să începem cu victorie, dar, ulterior, a rezultat ceva frumos, fiind angrenați în lupta pentru promovare. Dorim să pornim cu dreptul în fața suporterilor, care așteaptă și ei cu nerăbdare începutul de campionat”, a spus antrenorul Roland Nagy.

..........................................................................

CS Afumați – Șoimii Pâncota

În Podgorie apele s-au tulburat după ce noii conducători ai oraşului au anunţat că nu mai susţin activitatea echipei în liga secundă. Şi atunci a apărut variantă vânzării echipei în altă parte. Mai nou preşedintele Pavel Piroş spune că a găsit susţinere financiară şi că nu mai pleacă din Arad- Cine să mai înţeleagă ceva? Fără echipă şi antrenor, Pâncota riscă să nu se prezinte la meciul de mâine, de pe terenul nou promovatei din Afumaţi, ultimele informaţii fiind că totuşi se va pleca spre judeţul Ilfov cu republicani. „Probabil, până concretizez înțelegerea cu noul partener, începem campionatul cu republicanii. Avem două grupe legitimate pe club, de care s-a ocupat Leontin Pința”, spune Pavel Piroş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite