Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA vs. Pâncota - pentru puncte şi orgoliu

Mâine e ziua derby-ului arădean din liga secundă. UTA, în plin fuleu, şi lidera seriei a II-a, înfruntă Şoimii Pâncota, care pare a fi în regres după un start de sezon neaşteptat de bun. Un joc înainatea căruia oficialii celor 2 echipe s-au întrecut în complimente, dar punctele puse în joc sunt extrem de importante de ambele părţi, atât pentru economia campionatualui cât şi pentru orgoliu. Un duel între elev (Roland Nagy) şi profesor (Ionuţ Popa)
 

UTA vs. Pâncota - pentru puncte şi orgoliu
Comentează 0

„Eu nu cred că vor fi ambiții și orgolii suplimentare, cel puțin nu din partea noastră. Ne propunem un rezultat bun, care să mai spele puțin din păcatele noastre din ultimele etape. Am văzut că cei de la UTA cred că îi cunosc foarte bine, dar eu nu am văzut niciun meci oficial al lor. Sigur, cam știu ce poate fiecare jucător de la UTA, dar totul depinde de forma lor sportivă și motivația lor. Dar nu mă uit prea mult în curtea lor, pe mine mă interesează ca echipa mea să joace mai bine după câteva prestații modeste. Tratăm meciul cu UTA la modul cel mai serios. Respectăm noua echipă fanion a Aradului UTA Bătrâna Doamnă, este clar că pleacă cu prima șansă. Sunt acolo sus și cu siguranță vor să rămână acolo”, spus antrenorul Pâncotei, şi fost idol al tribunei pe când antrena UTA, Ionuţ Popa.

„Va fi cel mai greu meci din acest campionat pentru noi. Antrenorul lor știe totul despre noi, el și jucătorii vor avea o ambiție în plus să facă un rezultat bun. Mister” e punctul forte al Pîncotei. Cunoscându-ne foarte bine jucătorii, e capabil să pregătească în detaliu acest meci, în așa fel încât echipa dânsului să scoată maxim. Am lucrat și eu cu nea’ Popică în 2002, anul promovării în Liga 1, chiar și la Motorul când eram și mai tânăr și știu ceea ce poate ca antrenor. Cred că-și dorește să o bată pe UTA, indiferent că ei își îndeplinesc sau nu obiectivul la finalul sezonului. Dar mai cred și că Mister și-ar dori ca UTA să promoveze, cum nici noi nu am avea nimic împotrivă ca Pîncota să se salveze. În primul rând trebuie să câștigăm pentru UTA, pentru suporterii care au demonstrat că ne sunt alături și au o mare foame de fotbal, dar și pentru antrenorul nostru”, a spus „secundul” UTA-ei, Cristian Todea.

Meciul de mâine, de pe Motorul, începe d ela un clasament condus de UTA - 22 de puncte, în timp c ePâncota e pe 9, cu 15 puncte acumulate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite