Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se reia şi Liga a II-a. UTA şi Pâncota au nevoie de punctele ce pot aduce liniştea

Fotbalul românesc îşi reintră în drepturi după drama din week-end. Liga I a început deja să mişte, iar mâine se reia şi liga secundă. Cu UTA şi Pâncota în prim-plan.

Se reia şi Liga a II-a. UTA şi Pâncota au nevoie de punctele ce pot aduce liniştea
Comentează 0

UTA – FC Baia Mare

Ultima partidă a turului din playoff a adus doar 1 punct pentru arădeni în Dealul Florilor. Acum se vrea revanşa. Una care are loc mâine, de la ora 17, pe Motorul. Atât arădenii cât şi băimărenii au probleme de lot, dar pentru gazde cele 3 puncte sunt vitale. Mai ales că sâmbătă joacă la Mediaş.

„Am mai spus şi la pregătirea jocului de la Baia Mare. Ei a vrut să demonstreze că în cazul în care lucrurile erau normale aveau şanse mari să promoveze. În schimb, acum, nu mai au nimic de pierdut. Au echipă cu fotbaliști experimentaţi, care vor să facă performanţă și care joacă pentru fotbal şi atât. Vor veni la fel de motivaţi, vor veni să joace, să-şi facă treaba cât mai bine. Noi trebuie să ne vedem de joc, să luăm trei puncte şi să ne agăţăm acolo, sus”, a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

...............................................

Unirea Tărlungeni – Şoimii Pâncota

Trei victorii la rând au propulsat Pâncota până pe 2 în clasametul play-outului. Oxigen binemeritat pentru elevii lui Zsolt Muzsnay, care mâine joacă cu Tărlungeniul, cu un moral ridicat. De altfel va fi un duel cu repetiţie, cele 2 urmând a se înfrunta direct şi peste 4 zile.

„La Tărlungeni ne așteaptă unul dintre cele mai grele meciuri din play-out și asta pentru că formația gazdă va fi montată și de alte echipe. În plus, cei de la Unirea vor dori să câștige cu orice preț primul lor meci din play-out și cu atât mai mult în fața Pîncotei, cu care – din câte am înțeles – a avut ceva clinciuri în partidele din sezonul regulat. Am ajuns greu pe un loc neretrogradabil, ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ceea ce am făcut bun până acum. Lupta e foarte strânsă pentru cele două locuri ce te țin și la anul în Liga a 2-a, orice pas greșit ar putea să conteze la finalul sezonului”, a adăugat antrenorul „șoimilor”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite