Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA trebuie să urce Dealul Florilor. „Fiecare punct e important”

După succesul cu Braşov UTA are duminică prima deplasare a anului.

UTA trebuie să urce Dealul Florilor. „Fiecare punct e important”
Comentează 0

Şi încă una dificilă, în Dealul Florilor din Baia Mare. Echipă care e la un punct în spatele alb-roşilor. Un duel în care ambele formaţii ţintesc punctele pentru a rămâne în căprţi pentru primul loc.

„Fiecare meci, fiecare punct e important. Vrem să avem o „zestre” frumoasă la începutul play-offului, mai ales că regula cu înjumătățirea punctelor vor strânge mult clasamentul primelor 6. Calculele finale le vom face peste 7 etape, timp în care noi ne propunem să scoatem maxim din cele cinci partide pe care le mai avem de disputat în iarbă”, a spus antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

Baia Mare vine după o iarnă în care a făcut câteva achiziţii importante, cum ar fi Daminuţă sau Emil Dică, dar şi după un eşec, săptămâna trecută, la Târgovişte.

Ca și valoare individuală, lotul nostru este mai puternic, sau oricum stăm mai bine decât în tur. Doar că trebuie să recunosc că încă nu am reușit să dezvolt relațiile de joc în timpul avut la dispoziție în această iarnă. UTA e mai echipă decât noi. Arădenii nu au făcut multe schimbări în lot, au mers pe același nucleu de jucători și au obținut o victorie importantă, de moral, sâmbăta trecută. Dar, nici noi nu suntem tocmai demoralizați, fiindcă, în ciuda înfrângerii de la Târgoviște, am făcut un joc bun. Ne-a lipsit doar golul, dar sunt sigur că vom marca duminică, iar dacă suntem atenți pe faza defensivă putem câștiga cu UTA”, consideră antrenorul băimărenilor Dorin Toma.

Sursa foto: uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite