Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la spital Covid în oraşul Zaporîjia din sud-estul Ucrainei. Trei pacienţi şi un medic au murit

Trei pacienţi aflaţi la ATI şi un medic de gardă au murit în cursul nopţii de miercuri spre joi într-un incendiu izbucnit într-un spital care tratează cazuri cu COVID-19, în oraşul Zaporîjia din sud-estul Ucrainei.

Incendiu la spital Covid în oraşul Zaporîjia din sud-estul Ucrainei. Trei pacienţi şi un medic au murit
Comentează 0

Incendiu la spital Covid în Ucraina. Trei pacienți aflați în secția de terapie intensivă și un medic de gardă au murit într-un incendiu izbucnit în cursul nopții într-un spital Covid din orașul Zaporîjia , aflat în sud-estul Ucrainei, transmite Reuters.

Guvernatorul ucrainean Oleksander Starukh a precizat că incendiul a izbucnit la parterul spitalului, unde se afla secția de terapie intensivă și ventilatoare.

Alți opt pacienți din unitatea medicală au fost evacuați, oficialul precizând că o anchetă privind cauzele incendiului este în derulare. Se pare că un scurtcirucit urmat de explozie din cauza buteliilor de oxigen ar fi cauza tragediei.

În Ucraina, ţară cu circa 42 milioane de locuitori, numărul raportat de cazuri confirmate de contaminare cu noul coronavirus de la începutul pandemiei este de peste 1,2 milioane, cu 23.229 de decese.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite