Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o victimă importantă: Şoimii Pâncota - Gaz Metan Mediaş 2-1

După remiza neaşteptată de la Baia Mare, Şoimii Pâncota au mai dat un "tun". 

Încă o victimă importantă: Şoimii Pâncota - Gaz Metan Mediaş 2-1
Comentează 0

Azi, în Podgorie, elevii lui Ionuţ Popa au pus piedică unei echipe cu pretenţii mari în acest sezon, Gaz Metan Mediaş. După o jumătate de oră echilibrată,  Issa a centrat în careu, Buzean respinge numai până la Pirtea care înscrie din voleu, de la 17 metri, la colțul lung al porții oaspeţilor, 1-0. În minutul 42 Issa trece în careu de trei adversari, pasează de pe linia de fund, de pe dreapta, Dragalina reia spre colțul lung din 4 metri, lângă bara de pe colțul lung, şi la pauză şoimii aveau avantaj de 2 goluri.

Irimia este înger pentru Pâncota în partea secundă, intervenind salutar la ocaziile mari ale lui Figliomeni, Elton sau Vitinho. Gazdele răspund prin Fuchs, care e aproape de golul 3. În minutele de prelungiri Mediaşul reuşeşte golul de onoare, prin Vitinho, dar succesul este al Pâncotei, care nu doar că încurcă calculele la promovare, ci îşi asigură şi un spate bine de tot în clasament.

Pîncota: Irimia – Dan, Pascariu, Dubeștean (Traore), Siminic – Pavel – Leucuța, Issa, Fuchs, Pirtea (Farcaş) – Dragalina (Cuedan).
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite