Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au dat lovitura în Cupă: CS Ineu - Şoimii Pâncota 2-1

Au dat lovitura în Cupă: CS Ineu - Şoimii Pâncota 2-1
Comentează 0

Derby-ul arădean din turul IV al Cupei României a început tare, în forţă de ambele echipe. După 11 minute de la start oaspeţii deschid scorul: Siminic centrează de pe stânga, iar Issa a punctat cu o lovitură de cap. Şoimii presează, Pascariu şi Oprea ratând desprinderea. La pauză Şomii conduc meritat la limită.

Maşniţă şi Huţanu au şanse de a egala, dar ocaziile lor rămân fără efect. Şi totuşi, cu 20 de minute înainte de final Huţanu pătrunde şi de la 23 de metri trimite o torpilă în vinclul cu Sălăjan, egalând situaţia pe tabelă. Pâncota revine la cârma disputei, dar apărarea gazdelor rezistă. Cu 2 minute înaint de final zărăndanii aruncă bomba: Filimon scapă singur, trage în Sălăjan, mingea ajunge la Huțanu, care driblează, dar portarul șoimilor îl faultează în careu. Penalty-ul dictat e bătut precis de Bier și e 2-1. Finalul nu mai aduce nimic nou, şi Ineul e în turul 5, eliminând un prim-adversar de ligă secundă.

CS Ineu: Bujor - Popovici (Șulumberchean), Wild, Tudoroiu, Hulbăr - Bier - Kocsis, Stănaia, Filimon (Ciocan) - Mașniță (Tomuţ).

Pîncota: Sălăjan - Doda, Pascariu, Rusu, Siminic - Fuchs (Cuedan), Pavel - Leucuța (Gâlcă), Issa, Pirtea - Oprea (Ousmane).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite