Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă o promisiune neonorată de către PSD. Acordarea unor tichete de vacanță

PSD a promis în campania electorală că va acorda fiecărui bugetar, de la 1 martie 2017, tichete de vacanță în valoare de 1450 de lei.

Încă o promisiune neonorată de către PSD. Acordarea unor tichete de vacanță
Comentează 0

Iată că suntem în luna iunie iar Guvernul PSD amână, din nou, până la finalul lui 2017, acordarea unor drepturi salariale și de altă natură de care ar trebui să beneficieze personalul din sectorul bugetar, precum premii, tichete cadou, tichete de masă sau vouchere de vacanță, potrivit proiectului de buget pe anul acesta, publicat pe site-ul Ministerului de Finanțe.

                                                   

Domnilor parlamentari PSD de Arad; Fifor(de la Dolj), Căprar, Tripa sau Todor ce ne puteți spune? Ce le puteți spune oamenilor care muncesc și ar avea nevoie de aceste tichete(promise în campania electorală) ca să-și permită și ei o vacanță, nu una de parlamentar prin Bora Bora sau te miri prin ce insule exotice, ci una aci la Marea Neagră.

 

Poate explicați arădenilor domnule Fifor ca după ce Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, consătean cu dumneata, pardon concitadin, după ce a dat atâtea rateuri ca un Trabant stricat, a ajuns să ia notă maximă la evaluarea lui Dragnea. Poate că cel mai bun criteriu de evaluare al întregului PSD, inclusiv al celui din Arad este cu siguranță neonorarea promisiunilor și bătaia de joc la adresa românilor.

 

V-am prezentat încă o mare nerealizare marca PSD și promitem că vom reveni, că har domnului mai avem multe și pe cum trece timpul vom avea și mai multe.

 

Ăștia sunt PSD-iștii!!!!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite