Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"În dictatura PSD&ALDE, libertatea de exprimare este sugrumată. Ca în '90, când veneau minerii"

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, actual parlamentar european, nu a mai rezistat după decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea TV.

Comentează 0

Monica Macovei a transmis un mesaj clar: "În dictatura PSD&ALDE, libertatea de exprimare este sugrumată"

"În dictatura PSD&ALDE, libertatea de exprimare este sugrumată.

Controlul politic asupra majorității din CNA a dus astăzi la o decizie politică: sancționarea postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei pentru 10 minute pentru cum a relatat violențele din 10 august 2018.

CNA nu a sancționat astăzi derapaje ale presei, pentru că, dacă ar fi fost interesat de derapajele reale, în fiecare zi ar fi trebuit să dea sancțiuni posturilor de televiziune care dezinformează și manipulează grav prin campanii de presă împotriva justiției și a statului de drept, comandate de oligarhi și infractori.

CNA a sancționat un post de televiziune care s-a dovedit critic cu guvernul PSD&ALDE.

PSD&ALDE nu vor ca oamenii să vadă cum jandarmii loveau și gazau protestatari pașnici. PSD&ALDE vor ca toate posturile de televiziune să le ridice ode, să le acopere derapajele de la democrație. Așa cum în anii 90 la TV vedeai cum minerii plantează flori", a scris Monica Macovei pe Facebook.

CNA a decis ieri suspendarea emisiei postului Realitatea TV, pentru data de 17 ianuarie, preţ de 10 minute, între orele 19:00-19:10. Motivul? Relatarea evenimentelor din 10 august 2018, când a fost mitingul Diasporei!

CINE A VOTAT PENTRU SUSPENDAREA EMISIEI REALITATEA TV:

RADU CĂLIN CRISTEA - propunerea de suspendare

ORSOLYA BORSOS

RAMONA SORESCU

MONICA GUBERNAT

NICOLAE BĂLAȘA

GABRIEL TUFEANU

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite