Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dublu standard CNA: Antena 3, mult mai multe reclamaţii decât Realitatea TV, nicio sancţiune majoră

Consiliul Naţional al Audiovizualului pare să aibă un dublu standard în aplicarea sancţiunilor. Alexandru Kocsis, reprezentant al PNL în CNA, susţine că postul Antena 3 a înregistrat de peste 10 ori mai multe decât Realitatea TV, dar n-a primit nicio sancţiune atât de severă precum întreruperea emisiei.

Dublu standard CNA: Antena 3, mult mai multe reclamaţii decât Realitatea TV, nicio sancţiune majoră
Comentează 0

Astfel, Antena 3 are 1481 de sesizari la CNA privind incalcarea legislatiri, pe cand Realitatea TV a primit doar 140, potrivit datelor citate de comisarul.ro.

„Am cerut o situaţie cu toate sesizările primite de CNA, în anul 2018, pentru televiziunile de ştiri cu acoperire naţională: B1TV, Digi24, Antena3, RealitateaTV şi RomaniaTV.

Potrivit statisticii CNA pentru pentru 2018, Antena3 are 1481 sesizari, RomaniaTV – 296, Realitatea TV – 140, B1TV – 47 şi Digi24 – 34 de sesizări”, a scris Kocsis pe Facebook.

Cu toate acestea, Realitatea TV a primit săptămâna trecută una dintre cele mai dure sancţiuni, întreruperea emisiei. Antena 3 nu a fost deloc penalizată pentru modul în care a dezinformat în ziua de 10 august, susţine Kocsis.

Kocsis este psiholog de profesie şi masterand al Hertie School of Governance, cu o bogată experienţă în psihologia copilului, informează site-ul CNA.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite