Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În anul Centenar patriotismul pornește din Arad, capitala Marii Uniri! VIDEO

În anul Centenar patriotismul pornește din Arad, capitala Marii Uniri! VIDEO
Comentează 1

Semnarea acordului de înfrățire între Arad și sectorul Râșcani, Chișinău, Republica Moldova este dovada clară că românii simt unirea la fel de puternic ca acum 100 de ani.

Primarul Falcă a demonstrat prin acest gest de apropiere față de frații români de peste Prut că patriotismul nu este doar o stare de spirit, ci și un act de determinare pentru a clădi un viitor mai luminos pentru următoarele generații.

Promisiunea primarului Falcă față de românii din sectorul Râșcani, aceea de a contribui financiar la dezvoltarea comunității lor reprezintă întărirea dorinței corifeilor Marii Uniri, aceea de a continua în spiritul unei Românii întregite.

Înaintașii noștri au luptat, au creat Unirea și au sperat ca viitoarele generații să continue idealul lor în spiritul unirii tuturor românilor, iar acest fapt s-a evidențiat cel mai clar în momentul acordului de înfrățire semnat cu ocazia ședinței Festive a Consiliului Local Arad.

„Sper ca acest început de relație să reprezinte o legătură nu doar sufletească, ci și una economică, pentru a putea aduce bunăstare comunității din Râșcani, astfel încât să putem spune peste ani am fost împreună și vom fi români adevărația declarat cu speranță și bucurie Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite