Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATE”

”ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATE”
Comentează 0

            În perioada 08.08.2015 – 30.08.2015 se desfășoară, în incinta Ștrandului Termal Curtici, proiectul ”Împreună pentru sănătate” demarat de Remodelare Corporală Curtici și Alternativa Curticeană. Proiectul este susținut de Primăria Orașului Curtici și are ca scop promovarea sănătății printr-o abordare interdisciplinară și multidimensională, de îmbunătățire a stării de sănătate a populației, care include activități de educație non-formală și de promovare a unor schimbări comportamentale și a stilului de viață.

                        Activitățile din cadrul proiectului ”Împreună pentru sănătate” se vor desfășura în fiecare week-end al lunii august în intervalul orar 9:00 – 12:00 și 16:00 – 19:00 de către o echipă de specialiști (studenți la facultatea de medicină, terapeuți, nutriționiști). Participanții la eveniment vor primi informații utile în legătură cu abordarea măsurilor medico-sanitare impuse pentru prevenirea apariției bolilor, evaluarea retenției de lichide, cauza acumulării de toxine și producerea celulitei, prevenirea și tratarea obezității prin sfaturi nutritive, eliminarea stresului prin relaxare. Printre activitățile pregătite de organizatorii evenimentului se numără măsurarea și monitorizarea tensiunii arteriale, oferirea de informații referitoare la un stil de viață sănătos, cântărirea și evaluarea parametrilor corporali, sfaturi privind remodelarea corporală, testarea stadiului de celulită.

            ”Traversăm o perioadă în care ne confruntăm cu creșterea costurilor serviciilor medicale și creșterea impactului bolilor asupra întregii populații a țării. Deși sloganul ”este mai ieftin să previi decât să tratezi” poate părea demodat, noi credem că este mai adevărat decât oricând. Este necesar să promovăm sănătatea în România în concordanță cu standardele internaționale, în special ale Uniunii Europene. Activitățile propuse în cadrul acestui proiect promovează un stil de viață sănătos.”, declară organizatorii evenimentului.

            Proiectul ”Împreună pentru sănătate” demarat de Remodelare Corporală Curtici și Alternativa Curticeană sustinut de Ared si Technomed Group, dorește să sensibilizeze un număr cât mai mare de persoane în ceea ce privește adoptarea unui stil de viață sănătos. Pentru a incuraja participarea a cat mai multor persoane, organizatorii s-au gandit si la o tombola cu premii. Premii sanatoase pentru  sanatate oferite de catre intreprinzatorii locali. Proiectul va fi lansat in data de 8 august, în incinta Ștrandului Termal Curtici.

            Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook Stil de Viata Sanatos MDSCURTICI, sau puteți contacta organizatorii la nr de telefon: 0755789037 sau la adresa de e-mail: adelina.remodelare@gmail.com

ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATE

Este mai ieftin să previi decât să tratezi!

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite