Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Restaurantul Vegateria vă invită la "Ziua delicateselor vegetariene"

Restaurantul Vegateria situat pe Bulevardul Revoluției, Nr. 78 (lângă librăria “Alexandria”) vă invită duminică, 31 martie, între orele 11:00-19:00 la "Ziua delicateselor vegetariene".

Restaurantul Vegateria vă invită la
Comentează 0

Programul evenimentului:

31 martie 2019

Ora 11:00 Deschidere expoziție și deschiderea atelierului de măsurarea tensiuni, etc.

Ora 13:00 Expunere d-nei. Maria Cristea în domeniul medical.

Ora 13:45 D-na Rodica Prodan prezintă arta culinară vegetariană, câteva rețete făcute practic cu precizări.

Ora 14:30 Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Ora 15:00 Pauza de “masă”. Se continuă discuții libere despre rețete și cunoaștere, socializare. Expoziția este deschisă în acest interval.

Ora 17:00 Repetarea expunerilor de la ora 13:00 și 13:45

Ora 19:00 Închidere eveniment.

Luni 1 Aprilie

Ora 17:00 D-na Rodica Prodan prezintă arta culinară vegetariană, câteva rețete făcute practic cu precizări (partea III).

 

Important:

Intrarea este liberă la expoziția culinară.

Participarea la curs ți conferința medicală se face prin înscriere la localul nostru sau la telefon: 0775-316-169

Locurile sunt limitate.

Preț bilet 60 lei.

(în prețul biletului aveți inclus un meniu gratuit)



Bistro Vegateria funcționează de 1 an și jumătate la kilometru 0 în centru Aradului, lângă librăria “Alexandria”.

De la început și-a propus să vină cu o ofertă de rețete vegetariene de mare diversitate pregătite cu maiestrie, rafinament și gust sub deviza “Sănătatea are gust”.

În același timp conducerea și-a propus să folosească ingrediente provenite din comunitățile rurale din România, produse de calitate, ecologice 100%, astfel ajutând la dezvoltarea micilor afaceri din acele localități. Avem patru județe din care ne aprovizionăm: Alba, Mureș, Bihor și Arad.

Vegateria nu este doar o afacere, ci este o școală prin care dorim ca cei ce ne calcă pragul să învețe să trăiască doar folosind meniuri și rețete vegetariene atât de diverse, hrănitoare și importante pentru sănătate pe termen lung. Un motto citit recent spunea că: “Dacă consideri că sănătatea este scumpă, așteaptă să te îmbolnăvești ca să descoperi ce scumpă este boala!”.

În pregătirea meniurilor ținem să precizăm că la noi NU se prăjește, doar se coace și se fierbe mâncarea, NU folosim uleiuri rafinate, NU folosim zahăr alb, ca și îndulcitori avem; zahărul din trestie de zahăr, mierea și siropul de agave, meniurile se schimbă zilnic și sunt pregătite 100% în locație, deci sunt proaspete.

Ne place să ținem cont de părerile clienților și am încurajat tot timpul comunicarea cu ei. Dorim să îmbunătățim continuu meniurile și calitatea serviciilor prestate de noi pentru arădeni. În locație este o atmosferă caldă și liniștită, îmbinată cu muzică simfonică și buna dispoziție a angajaților. Ținem să precizăm ca întrebările cu privire la nutriție, dietă și compoziția rețetelor și-au găsit răspunsul datorită devotamentului și profesionalismului personalului nostru.

Este plăcerea noastră să vă stăm la dispoziție.

Echipa de la VEGATERIA Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite