Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Geanina Pistru: „Sănătatea arădenilor nu contează pentru PSD!”

„După trei ani în care sistemul medical arădean a fost ignorat de către PSD, după ce au fost boicotate proiectele în sănătate, iată că astăzi se demonstrează că lupta social-democraților este direct cu arădenii, punând în pericol viața acestora”, susține Geanina Pistru, prim-vicepreședintele la nivel național al Organizației Femeilor Liberale.

Geanina Pistru: „Sănătatea arădenilor nu contează pentru PSD!”
Comentează 0

„La ședința Consiliului Local Municipal pe tema bugetului consilierii PSD au votat împotriva proiectelor pe sănătate, votând împotriva repartizării excedentului bugetar pe anul trecut. Consilierii  PSD au votat împotriva alocării de fonduri pe domeniul sănătății, ceea ce ne arată că nici măcar onoarea profesiei de ales al arădenilor nu poate triumfa în fața directivelor politice date de către șefii de partid.

Ne onorează cu prezența în Arad mai mulți miniștri din guvernarea PSD-Dragnea care fac doar promisiuni fără valoare pentru a câștiga capital de imagine. În realitate cei din PSD au dat ordin ca niciun proiect sau investiție pe sănătate să nu fie votată de către social-democrați.

Consider că acești consilieri PSD care au votat împotriva sănătății arădenilor trebuie să își dea de urgență demisia din Consiliul Local”, a declarat Geanina Pistru.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite