Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Împreună, mai puternici: donații pentru Spitalul Județean

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a primit astăzi donații de la doi agenți economici care au dorit să facă acest gest conștienți de faptul că lupta împotriva coronavirusului poate fi câștigată prin implicarea celor care pot da o mână de ajutor.

 Împreună, mai puternici: donații pentru Spitalul Județean
Comentează 0

Asocierea Astaldi s-a alăturat astăzi tuturor celor care au înțeles necesitatea de a fi aproape de comunitate și de a sprijini lupta împotriva coronavirusului. Reprezentantul acestei asocieri, Bruno Bovetti, a donat Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad un ventilator Prisma Vent 50 C, în valoare de peste 40.000 de lei, necesar pentru tratarea pacienților afectați de boală.

Drept pentru care arădenii îi mulțumesc.

Tot astăzi, Societatea Euromedica, reprezentată de Sergiu Voicu, în calitate de administrator, a donat Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad 5.000 de litri de soluție dezinfectantă, pentru echipamente și spații interioare.

„Mulțumim  pentru implicare, pentru generozitate, pentru atenție și pentru faptul că există astfel de oameni, care știu să se alăture comunității, să dăruiască necondiționat, atunci când este nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite