Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imagini dramatice. Reportaj din satul hunedorean măturat de viitură: ”Nu am mai avut ce să facem…”

Viitura a lăsat dezastru în urmă la Basarabasa, satul din comuna hunedoreană Vaţa de Jos, în care o femeie de 70 de ani a murit, după ce nu s-a mai putut salva din calea apei. Zeci de case au fost afectate, în urma inundaţiilor de la începutul acestei săptămâni, şuvoiul luându-i prin surprindere pe localnici. Ieri, la trei zile de la producerea prăpădului, oamenii încă îşi mai scoteau apa şi nămolul din gospodării, scrie Realitateadehunedoara.net.

Imagini dramatice. Reportaj din satul hunedorean măturat de viitură: ”Nu am mai avut ce să facem…”
Comentează 0

Basarabasa a fost localitatea cea mai grav afectată de inundaţiile ce s-au produs, în după-amiaza zilei de 31 iulie. Într-un timp foarte scurt, satul a fost „înecat”.

Localnicii au trecut prin momente tensionate. Vâltoarea a fost atât de puternică încât a luat pe sus o femeie de 70 de ani, din localitate, aceasta decedând în urma celor întâmplate. Apa a intrat în gospodării şi a purtat maşini la câţiva metri distanţă.

Puhoiul a lăsat în urmă nenorocire, iar asta s-a putut vedea, cu ochiul liber, ieri, la trei zile de la inundaţiile devastatoare.

Localnicii povestesc că satul Basarabasa a fost „înghiţit” de viitură în mai puţin de o jumătate de oră.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite