Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avize pentru refacerea podului de la Minișel (FOTO)

Podul care face legătura între Tauț, reședință de comună, și satul Minișel a fost deteriorat în urma inundațiilor din această vară, de la începutul lunii iunie. Minișel a rămas izolat, iar Consiliul Județean a intervenit prompt și a realizat un pod provizoriu pentru a asigura accesul în sat, urmând ca podul să se refacă din temelii.  

Avize pentru refacerea podului de la Minișel (FOTO)
Comentează 0

„S-a intervenit în vară, pentru a asigura circulația locuitorilor din Minișel, prin realizarea unui pod provizoriu, alocându-se în acest sens 1,785 milioane de lei din excedentul bugetar. Urmează să refacem acest pod din temelii, iar obținerea avizelor înseamnă primii pași pentru realizarea obiectivului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Judetean Arad intenționează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române”, Administraţia Bazinală de Apă Crişuri un aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrărilor: „Refacere pod pe DJ 708A KM 22+40 peste Valea Cigher”.

Solicitarea de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţina informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Consiliul Județean Arad, Str. Corneliu Coposu nr.22,tel. 0357731280, după data de 04.12.2023.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite